Instructiuni de test 2

Instructiuni de test 2

Perne ortopedice din spumă cu memorie


Produsele fabricate din spumă cu memorie au devenit tot mai populare în ultimii ani, în special pernele ortopedice, deoarece oamenii pun tot mai mare preț pe un somn relaxant și neîntrerupt, și, mai nou, pe munca în confort sporit și productivitate.

Cu toții am auzit și chiar am testat pernele ortopedice de dormit, însă ai auzit oare de pernele pentru genunchi, pernele lombare sau pernele pentru șezut pe scaun?

Ei bine, Suporto are un portofoliu larg de perne ortopedice fabricate din spumă cu memorie nu doar pentru dormit, ci și pentru șezut! Dar înainte de toate, vom vedea ce este spuma cu memorie și care sunt avantajele acesteia.Ce este spuma cu memorie?

Spuma cu memorie, numită și spumă vâscoelastică, este un material fabricat în principal din spumă poliuretanică moale, a căror substanțe chimice adiționale îi conferă densitatea specială pe care o are; precum și proprietatea de a se comprima și decomprima lent.

Produsele din spumă cu memorie, precum pernele de dormit, sunt o alegere potrivită pentru persoanele care își doresc un somn odihnitor; în timp ce oamenii care își doresc să lucreze în confort îndelungat și neîntrerupt pot opta pentru o pernă lombară sau/și o pernă pentru șezut.

Dacă te întrebi de ce să alegi un astfel de produs, secțiunea următoare îți va prezenta avantajele unei perne din spumă cu memorie.

Care sunt beneficiile produselor Suporto din spumă cu memorie?

Pernele fabricate din spumă cu memorie aduc cu sine numeroase avantaje, iar cele de la Suporto sunt deosebit de inovative. Printre beneficiile pernelor din spumă cu memorie se numără faptul că se adaptează perfect la curbura coloanei, fie că este vorba de zona cervicală sau lombară. Acest aspect vine cu avantajul eliminării presiunii de pe coloana vertebrală și ameliorarea durerilor de spate.

De asemenea, pernele din spumă cu memorie sunt delicate și plăcute la atingere, se adaptează la temperatura corpului și sunt foarte rezistente la presiune în timp. 


Dacă acest articol ți-a trezit interesul și ai dori să încerci și tu o pernă din spumă cu memorie, află că Suporto îți oferă la dispoziție 60 de zile în care să testezi produsele pentru a vedea dacă ți se potrivește. În cazul în care dorești să returnezi produsul, Suporto îți întorc banii înapoi și chiar își asumă taxa de transport la retur.

Mai jos găsești asortimentul de perne ortopedice din spumă cu memorie de la Suporto:

  • Perne de dormit pentru adulți și pentru copii de toate vârstele;
  • Perne de călătorie;
  • Perne lombare;
  • Perne pentru șezut pe scaun;
  • Perne pentru genunchi.

Le poți descoperi pe www.suporto.ro !

Comentarii