REGULAMENT CONCURS 

 

  1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania  SUPORT ORTOPEDIC SRL, cu sediul pe Str. Somesului Nr. 2D, Sc. 2, Et. P, Ap. 1, Loc. Floresti, Jud. Cluj cod unic de inregistrare RO39496857, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/2580/2018.

 

  1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 2 Decembrie  2022 โ€“ 8 Decembrie  2022, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila si pe site-ul https://www.suporto.ro

 

  1. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram @Suporto.ro.

https://www.instagram.com/suporto.ro/

 

  1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica sau juridica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Din afara tarii pot participa doar persoanele fizice. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora. Angajatii firmei SUPORT ORTOPEDIC SRL nu pot participa la concurs.

 

  1. Premiile

Premiile Concursului sunt oferite de catre SUPORT ORTOPEDIC SRL si consta in: 

๐Œ๐š๐ซ๐ž๐ฅ๐ž ๐๐ซ๐ž๐ฆ๐ข๐ฎ care contine: ๐Ÿ๐ฑ ๐€๐ฉ๐š๐ซ๐š๐ญ ๐๐ž ๐‡๐ข๐๐ซ๐จ๐ฆ๐š๐ฌ๐š๐ฃ + ๐Ÿ๐ฑ ๐๐ข๐ฌ๐ญ๐จ๐ฅ ๐๐ž ๐Œ๐š๐ฌ๐š๐ฃ + ๐Ÿ๐ฑ ๐๐ž๐ซ๐ง๐š ๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ณ๐ฎ๐ญ + ๐Ÿ๐ฑ ๐๐ž๐ซ๐ง๐š ๐๐ž ๐๐จ๐ซ๐ฆ๐ข๐ญ +๐Ÿ๐ฑ ๐๐ž๐ซ๐ง๐š ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐œ๐จ๐ฉ๐ข๐ข


Si alte premii individuale:

3 x Aparate de Hidromasaj disponibile pe site-ul www.suporto.ro cu cod de produs FSIMB01,

5 x Pistoale de Masaj disponibile pe site-ul www.suporto.ro cu cod de produs MGISB00,

10 x Perne Ortopedice de sezut Suport Coccis disponibile pe site-ul www.suporto.ro cu cod de produs iPSE3N00,

20 x Perne de dromit pentru copii 24+ luni in culorile roz si albastru, disponibile pe site-ul www.suporto.ro cu codurile de produs iPCOR000 si iPCOA000.

10 x Perne de dromit pentru adulti, disponibile pe site-ul www.suporto.ro cu cod de produs iPDBA000.


Premiile totale ale concursului sunt afisate in data de 7 decembrie 2022. Acestea vor fi afisate pe pagina concursului cat si in prezentul regulament la datele respective. Castigatorii vor fi extrasi in data de 8 Decembrie 2022 prin intermediul website-ului https://simpliers.com/en/giveaway/  sau alte platforme similare, la dispozitia organizatorului, in functie de numarul de participanti inscrisi, si vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Instagram @Suporto.ro. Oricare dintre participanti poate castiga doar un singur premiu, in situatia in care un participant este extras de mai multe ori, toate extragerile ulterioare sunt considerate nule si se va extrage un alt participant. Valoarea premiilor este de 10000 lei cu TVA inclus. Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei, intre 7 si 14 zile lucratoare de la data extragerii. Transportul premiilor catre castigatori va fi asigurat de catre SUPORT ORTOPEDIC SRL.

 

 

  1. Conditii participare

Pentru a intra in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile mentionate la pct. 5, participantii trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

- Sa dea follow ("urmarire") paginii de Instagram @Suporto.ro

- Sa dea like si save ("imi place" si "salvare") la postarea concursului (minim like pentru validare)

- Sa dea tag ("etichetare") la unul sau mai multi prieteni in comentariile postarii (minim 1 tag pentru validare)


Pot exista mai multe postari ale concursului, atat pe pagina organizatorului cat si pe paginile partenerilor agreati de catre organizator, participantii se pot inscrie la oricare dintre postari cu respectarea conditiilor de mai sus.

 

  1. Regulamentul Concursului

 

  • Decizia de acordare a premiilor apartine in totalitate firmei SUPORT ORTOPEDIC SRL. In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii SUPORT ORTOPEDIC SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii. 7.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau unei persoane responsabila legal a acestora. 7.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament. 7.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs. 7.5. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios, care adreseaza jigniri organizatorului sau celorlalti participanti, sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv. 7.6 Daca din orice motive profilul de Instagram al participantului nu este vizibil/disponibil pentru organizator pentru a verifica conditiile de participare si pentru a valida premiul, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut 7.7. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire. 7.8. Pentru a intra in posesia premiilor, Organizatorul va emite un voucher valoric pentru castigatori, pentru ca acestia sa isi comande premiile direct de pe site. 7.9 In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

  1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SUPORT ORTOPEDIC SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

  2.  Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal SUPORT ORTOPEDIC SRL: https://www.suporto.ro/info/confidentialitate